Schipperswoning Groningen

In het pittoreske Groningen onderging een schipperswoning een indrukwekkende transformatie. De gehele woning werd ontmanteld en opnieuw opgebouwd, waarbij elk aspect grondig werd aangepakt. Een van de grootste uitdagingen was de vernieuwing van de elektriciteit, gasleidingen en kabels, die allemaal met moderne materialen werden vervangen om te voldoen aan hedendaagse normen en veiligheidseisen.

Op de bovenverdieping werd een elegant badkameroase gecreëerd met behulp van een doordachte dakkapel, waardoor niet alleen de ruimte werd vergroot maar ook natuurlijk licht rijkelijk naar binnen kon stromen. Dit resulteerde in een aangename en functionele badkamer die perfect past bij de rest van het huis.

Om ervoor te zorgen dat de structuur van de woning voldeed aan de huidige standaarden, werd het plafond versterkt. Deze structurele verbeteringen zorgen niet alleen voor stabiliteit maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van het pand op de lange termijn.

Het interieur kreeg een stijlvolle upgrade met de installatie van een prachtige houten visgraatvloer, waardoor de ruimte een warme en uitnodigende uitstraling kreeg. Deze vloerkeuze voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar biedt ook comfort en duurzaamheid.

Tot slot werd de keuken vernieuwd en voorzien van moderne apparatuur, waardoor deze nu voldoet aan hedendaagse kook- en designstandaarden. Deze verbouwing heeft niet alleen de functionaliteit van de schipperswoning verbeterd, maar heeft ook de charme en het karakter behouden die typerend zijn voor deze historische omgeving in Groningen.

Stel je vraag aan ons

Bouwen vereist snelle communicatie en een klantgerichte benadering, ongeacht de grootte van het project, van initiatief tot onderhoud. Daarom profileren wij ons als een bouwer die graag de handen uit de mouwen steekt, zowel letterlijk als figuurlijk.