Over ons

Bouw- en aannemersbedrijf Addo Pouwels B.V.

Wij zijn een jong en flexibel bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring gevestigd in Ruinerwold. Wij streven ernaar om jouw bouwdromen werkelijkheid te maken door middel van concrete communicatie, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Ons team bestaat uit echte vakmensen die gedreven zijn om kwalitatieve projecten te realiseren, ongeacht de omvang of moeilijkheidsgraad. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, wij zijn streven er voortdurend naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Prefab bouwen

In de bouwwereld blijven er technieken zich voortdurend ontwikkelen, en bij ons omarmen wij deze innovaties met veel enthousiasme. Prefab bouwen behoort ook tot deze innovatieve ontwikkelingen die wij hanteren om zowel de effici├źntie als de kwaliteit van ons bouwproces te verbeteren. Dit doen wij sinds oktober 2023 in samenwerking met Prefabmaat.

Ontwikkeling

Wij gaan verder dan alleen bouwen. Wij zijn ook actief betrokken bij projectontwikkeling. Ons doel is om waarde toe te voegen, of het nu woningbouw of herbestemmingsprojecten zijn. Door samen te werken streven wij naar een positieve verandering in alles wat wij doen.

Wil jij jouw bouwdromen werkelijkheid maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Stel je vraag aan ons

Bouwen vereist snelle communicatie en een klantgerichte benadering, ongeacht de grootte van het project, van initiatief tot onderhoud. Daarom profileren wij ons als een bouwer die graag de handen uit de mouwen steekt, zowel letterlijk als figuurlijk.